Swarovski krištáľ

Swarovski prepracoval sklo k dokonalosti a stal sa srdcom vo svete krištáľov. Je výrazom originality, zmyselnosti, jemnosti, precíznosti s výnimočnou krásou. Túto krásu dosiahol vďaka náročnému experimentovaniu s tajným zložením, ktorého podstatu tvorí oxid olovnatý s obsahom 32 percent, čo zaručuje jeho maximálnu čírosť a jedinečnosť. Práve tento krištáľ máme tú česť zapracovávať výhradne len na Slovensku, kde dostane pridanú hodnotu v podobe svetla. Toto svietidlo je luxusné a vyrába sa z viacerých druhov krištáľov, kde každý vykresľuje iný druh hviezdy.

 

 

Použiť sa dá v obývačke napríklad ako hviezdne nebo, v detskej izbe, nad bazénom, v reštaurácii, bare, kaviarni, kde pridá príjemný očarujúci zážitok, pôsobí exkluzívne a luxusne.

 

 

Príjemne pôsobí v tmavých chodbách ako nočné orientačné svetlo. Tu sa fantázii a kreativite medze nekladú. Spotreba týchto svietidiel je 0,15 wattov, takže si ich môžete dovoliť koľko len chcete. Swarovski má zmysel pre výnimočnú krásu. Sklo je symbolom čistoty a nikdy neutíchajúcej módy a tu sa spája so základnou časticou života a tou je svetlo.

 

Autor textu :  Júlia Hanáková