Záhradné svietidlá

Záhrada je to kúsok raja na zemi. Miesto pre duševnú harmóniu, ktorá má svoj pôvab. V každom ročnom období predstavuje svoju krásu a príroda v sebe ukrýva ozdravnú energiu. Záhrady štylizované esteticky a harmonicky majú moc upokojiť dušu a vyčistiť myseľ. Sú dokonalým miestom na relax a oddych, malým rajom, hoci aj v centre veľkomesta. V záhrade môžete vytvoriť príjemné miesto s posedením a vychutnať si tam kávu, prečítať knihu či uvoľnené večerné posedenie s rodinou a priateľmi. Záhrada má množstvo zákutí, ktoré vyzdvihne príjemné osvetlenie a vytvorí tak prívetivú atmosféru.

 

 

Krásne dreviny ako  ihličnany, okrasné kríky, sochy, skaly, skalky, fontánu, chodníky... S nami dosiahnete dokonalú úroveň osvetlenia a bezpečnosti. Keďže dokonalú, to znamená, že si viete vybrať teplotu svetla, viete ich plne riadiť, nastaviť časovač, stmievať, napojiť na inteligentnú elektroinštaláciu. Zároveň, čo sa týka bezpečnosti, môžete ich v noci nechať, ako orientačné osvetlenie rozsvietené na 5 percent a napojiť na pohybový senzor. V prípade nechceného vstupu na pozemok sa rozsvietia na 100 percent, čo určite zneistí a odradí nechcenú návštevu.

 

 

Naše exteriérové  svietidlá, ktoré viete skombinovať aj s nástennými svietidlami v rovnakom dizajne, majú krytie IP 65. Sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov ako hliník, nerezová oceľ a od svetoznámeho umeleckého sklára  pri oceánoch ručne fúkané dizajnové sklo, ktoré veľmi príjemne rozptýli svetlo.

 

 

Keďže máme radi prírodu a záleží nám na planéte, kde žijeme, tak sa snažíme negenerovať odpad, a tak sa nám nami vyrobené svietidlá môžu po desiatich rokoch vrátiť, kde sa vymení svetelný zdroj, tesnenie, preleští sa nerezová oceľ, sklo a takto sa svietidlo, ako nové vráti naspäť, aby slúžilo ďalších desať – pätnásť rokov. Nie je to len osvetlenie, ale aj krásny doplnok a klenot. Celá táto scenéria umocňuje čaro záhrady, kde je váš kúsok kráľovstva.

 

Autor textu :  Júlia Hanáková